AirgoTrio – ett gåstativ med många funktioner!

Airgo Trio är ett smart gåstativ som skapar trygghet i vardagen för den som har svårt att gå och behöver ett extra stöd i olika sammanhang.

Airgo Trio är tillverkat helt i aluminium vilket gör det stark och stabilt samtidigt som den låga vikten gör det enkelt att hantera och även att ta med sig. Den låga vikten och de små framhjulen i kombination med de breda bakbenen, gör att man istället för att lyfta det vid varje steg, kan skjuta det framför sig,vilket gör det både enkel och säkert att använda.

Genom att greppa mitthandtaget kan man hålla emot och även förhindra att man tippar framåt eller bakåt vilket ger en utmärkt hjälp och stöd när man ska sätta eller resa sig. Airgo Trio  är även ett bra stöd när man stiger i och ur sängen och kan även förhindra att man ramlar ur under natten. Skulle man ramla så utgör de tvärgående hantagen en bra hjälp vid uppresning. Airgo Trio levereras inklusive en praktiskt väska som man enkelt fäster på stativets framsida.

Airgo Trio kan också anvandas som uppresningshjalp
Airgo Trio som sängstativ
Airgo trio toalettstöd

Vad tycker våra kunder?

Airgo S2 Basic

Jag vill leva ett aktivt och självständigt liv trots min funktionsnedsättning. Min Airgo S2 Basic gör detta möjligt! Den är lätt och smidig att ta med i bilen eller med färdtjänst. Jag älskar att köra den då den går lagom snabbt och är verkligen lättkörd med hjälp av joysticken. Inomhus eller utomhus spelar ingen roll. Jag får många frågor om min Airgo när jag är ute och kör. Jag kan varmt rekommendera Airgo S2 Basic till dig som vill fortsätta vara delaktig i livet!

Renata Lundqvist

Elrullstol Airgo S2

”Jag har haft min Airgo i ca ett halvår och är jättenöjd. Den har gett mig ökad frihet och bättre livskvalitet. Jag har kunnat ge mig ut på promenader med min fru för första gången på flera år. Den är dessutom lätt att slänga in i bil och husbil för att ta med. Kunnigt och bra bemötande från företaget gör inte det sämre. Kort sagt den bästa investering jag gjort på länge!”

Per-Anders Bergström

Airgo S2

”Airgo fungerar bra! Lustigt, eller kanske olustigt, är att om man sitter i vanlig rullstol och blir skjutsad, är det som om man inte finns. Med Airgo blir man sedd som människa, inte som kolli! Och så skönt att kunna prata med den som går bredvid och inte bakom ens rygg. Vi är mycket nöjda!” Karin och Johan

Karin Larsén

Airgo S2

”Är mycket nöjd med min AIRGO S2 efter en månads innehav. Det tog mindre än en minut att bli hemmastadd i ”förarsätet” och, precis som de andra rcensenterna skriver, är det en stor lättnad att äntligen kunna ”gå ut” tillsammans med min partner. En mycket prisvärd produkt och ett kompetent och kundvänligt agerande från företaget gör att jag till fullo rekommenderar denna El-rullstol och detta företag till alla med problem att ta sig fram. Ett extra plus för att säkerhetsbältet är standard!”

Lars Lundgren