OM OSS

Airgo har sitt säte i Mellbystrand, längst in i Laholmsbukten mellan Båstad och Halmstad. Vår affärsidé är enkel ”Att erbjuda funktionella hjälpmedel av hög kvalitet som skapar frihet och oberoende för våra användare”

”Jag vill leva ett aktivt och självständigt liv trots min funktionsnedsättning. Min Airgo S2 gör detta möjligt! Den är lätt och smidig att ta med i bilen eller med färdtjänst. Jag älskar att köra den då den går lagom snabbt och är verkligen lättkörd med hjälp av joysticken. Inomhus eller utomhus spelar ingen roll. Jag kan varmt rekommendera Airgo S2 till dig som vill fortsätta vara delaktig i livet!”

Ovan en recension från en av våra användare som vi tycker stämmer exakt med det vi vill åstadkomma med våra produkter och vår verksamhet.

Alla våra produkter finns på vårt kontor i Mellbystrand och du är alltid välkommen att komma hit och se och prova. Om det inte skulle fungera så kan vi alltid lösa det genom att skicka produkten för test. Finns du i vårt närområde så löser vi det i många fall genom ett hembesök.

EL-KRETSEN

Vi värnar om och tar ansvar för vår miljö!

Som importörer av elektronik och dess förpackningar klassas vi som producenter, vilket innebär att vi har ett ansvar för att se till att det finns ett insamlingssystem för produkterna som i sin tur innebär att produkterna kan återvinnas. Det tycker vi är bra och därför är vi bla El-Kretsen certifierade.

Genom El-Kretsen är vi anslutna till ett rikstäckande insamlingssystem med nästan 1000 mottagningsplatser runt om i Sverige. Här samlas elektronik och batterier in för att kunna återanvändas och återvinnas på bästa sätt vilket innebär att de gamla produkterna kommer till nytta igen.

För mer info besök  www.el-kretsen.se.